Special Guest
Simone Zani – Italia
s-a născut la Varese pe 13 martie 1981.
Critic muzical apreciat, a arătat întotdeauna pasiune pentru scris și poezie. A participat la multe evenimente sportive și muzicale, cum ar fi 23 de ediții ale Festivalului de la Sanremo și Eurovision Song Contest, unde se află la fața locului din 2014.
Este un cititor apreciat și observă lumea cu ochi curioși, surprinzând diversele ei aspecte cu acel suflet artistic al adevăratului povestitor.
În timpul pandemiei, a scris cărțile „La festa di Don Martello” publicate în toamna anului 2020 și „Galeotto fu il Chinotto”, lansate în ianuarie 2022. Apoi a lansat „Al primo colpo non cade la quercia” în decembrie 2022.
EKI CAHAYA – INDONEZIA
Sunt compozitor, animator, dansator, artist de stradă.
M-am născut și am crescut în Jakarta, capitala Indoneziei, am început să cânt și să cânt de la vârsta de 8 ani participând la diverse concursuri locale de canto, unde am câștigat mereu.
După absolvire, pasiunea mea pentru cântat a devenit în curând o slujbă cu normă întreagă.
În vara lui 2019 m-am mutat în Italia în orașul Milano în care locuiesc, în scurt timp pasiunea mea pentru cântat m-a determinat să devin artist stradal, în timpul liber am concertat în Piazza Duomo în speranța de a obține vizibilitate și oportunități de angajare. Această experiență mi-a dat ocazia să mă angajez pentru unele evenimente milaneze, dar mai ales din stradă m-au remarcat și s-au oferit să particip ca concurent la programul de televiziune difuzat pe Canale 5 „Toți Împreună Acum” ediția 2020 pe care l-am câștigat.
PERFORMANȚĂ OBLIGATĂ în Jakarta
TELEVIZIUNEA ROMANIA:
Semifinalista The Voice Romania 2022
EVENIMENTE ÎN ALTE ȚĂRI:
– Kuala Lumpur, Malaezia, cântând pentru King Of Malaysia 2015 și 2017
– Performance Indonezia Jakarta în fața președintelui Indoneziei Joko Widodo 21.10.2022
– Indonezia Jakarta Expoziție pentru evenimentul Ferrari Club 22.10.2022
– Expoziția Indonesia Bali la G20 15.11.2022
– Concert live Kupang în Indonesia pe stadionul Kupang 26.10.2022
COLABORĂRI CU ALȚI ARTIȚI CUNOSCUT:
– Cântăreață de rezervă a cântărețului internațional Shane Westlife pentru festivalul Java soul nation 2014
– Susține cântăreața celebru rapper indonezian Iwa K din 2015-2019
– Actul de deschidere pentru concertul Snoop Dog din Jakarta 2013
– Performance cu Rita Pavone și J-ax în interpretarea hitului Heart, ATN 2020.
– Performance de la Roma cu Max Fichi D’India 2022
CAROL MAG – Italia – special-guest
Vocal coach născuta la Roma pe 12 august 1993.
Pasiunea pentru muzică și artă a determinat-o încă de la o vârstă fragedă să abordeze studiul diferitelor expresii artistice.
STUDII MUZICALE
· Master în interpretare contemporană (concentrare în producție), Berklee College of Music
· Licențiat în scriere de cântece și scriere și producție contemporană, Berklee College of Music
· International Writers Camp, Haarlem, a fost aleasă să reprezinte Berklee College of Music ca scriitor
· Lecții de canto la Sonus Factory, unde a evoluat în spectacole organizate de școală
· Diploma de absolvire inferioară în Compoziție clasică la Conservatorul Santa Cecilia, Roma
· Diploma în Teorie și Solfegiu la Conservatorul de Muzică, Potenza, Italia
· Lecții private de pian, de la vârsta de șase ani, mai întâi cu maestrul Franco Testa, apoi cu celebra pianistă concertist Olga Zdorenko, iar în final cu maestrul Luca Salerno. De asemenea, a studiat pianul modern cu Feliciano Zacchia la Fabrica Sonus.
STUDII DE DANS
· Diploma în Jazz Modern (după 15 ani de cursuri de dans la Baletul de la Roma, atât clasic cât și modern). A studiat cu profesori precum Silvia Martiradonna, Marina Domaschi, Raffaella Appià și Flaminia Buccellato. A interpretat un solo la Teatro Olimpico din Roma pentru diploma ei.
Lecții de hip hop cu Skooj Core-o la Jeannette Neill Dance Studio din Boston și mai târziu la Show Dance Studio din Valencia
STUDII DE ACTORIE
· Dicție și actorie, curs privat cu Daniela Tosco
PERFORMANŢĂ
La Night de Berklee (Concertul de început la Berklee Valencia), Lago Norte del Hemisfèric Ea a cântat cori în melodii originale scrise de alți studenți Berklee și a fost unul dintre soliştii din numărul final, care a fost acompaniat de o trupă simfonică de 110 elemente.
SOCIAL MEDIA
· TikTok, 132.000 de urmăritori
· Instagram, 52.000 de urmăritori
· StarMaker, BandLab Testimonial
Juriul Festivalului
- GABRIELA SERBAN - Director Festival - ROMANIA
- m° DANILO RICCARDI - ITALIA - DIRECTOR ARTISTIC - ITALIA
- NICOLO FRAGILE - ITALIA - Președintele juriului
- MARCO SENTIERI- Italia
- GIANCARLO RUTA - Italia
- Felix Goldbach - Romania
- Daniela Ciampitti - Italia
- Rossana Rita Tedeschi - Italia/ Romania
- ANDREEA ANDREI - Romania
- IONEL TUDOR - Romania
Gabriela Serban- Romania
Talent scout și proprietar al casei de discuri Divas Music Production împreună cu maestrul Danilo Riccardi, se laudă cu prezența la cea de-a 70-a ediție a Festival della Canzone Italiana di Sanremo, reprezentând artistul său Marco Sentieri clasificat pe locul al treilea categoria Sanremo Giovani.
Anul 2021 aduce pentru Divas Music Production victoria XFactor Romania reprezentand un artist italian Nick Casciaro, un altul dintre artiștii aflati in management, Andrea Stocchin concurează pentru a reprezenta România la Eurovision Torino 2022. Divas Music Production distribuie și promovează artiști emergenti, dar și consacrați, organizează concerte și festivaluri printre care Bucharest in Music, Roma Incantevole, concurs care recompensează și lansează artiști de nivel înalt.

Pianist, compozitor, aranjator si dirijor născut la Torino și rezident la Roma, a absolvit pianul și compoziția la Universitatea „A. Casella ”din Aquila.Assolvent în compoziții de pian și jazz la Berklee School din Boston și a studiat în privat cu profesori de jazz distinși: E. Pieranunzi, Lyle Mays, Jerry Bergonzi, F. D’Andrea, A. Beneventano, David Kikosky et al. A colaborat în studioul de înregistrare cu nume importante în scena muzicală (Renato Zero, Massimo Ranieri, Milva, Iva Zanicchi, Enzo Jannacci etc.) Activ în turneu în Italia și în străinătate cu Renato Zero, Milva, Alice, Enzo Jannacci, Grazia Di Michele, pe lângă colaborarea în diferite grupuri de Jazz și Funk-Fusion, în special la Milano și Roma. În calitate de compozitor, împreună cu Renato Zero, a scris muzică pentru treisprezece piese ale aceluiași artist, printre care „Nei giardini che nessuno sa” (înregistrat și de Laura Pausini), „Dimmi chi dorme accanto a me”, „Felici e perdenti” , „La grande assente”, prezentat în cinci albume, colaborează cu Maestro Natale Massara și Pino Donaggio ca coloane sonore pentru cinema și televiziune, cu numeroase orchestre în diferite emisiuni Rai, Mediaset cu maeștrii R. Serio, P. Vessicchio, V. Tempera, D. Morselli, P. Pirazzoli, D. Vaona și cu Orchestra Festivalului Sanremo.



FRAGILE NICOLE – Italia – Presedinte juriu
Producatorul lui Eros Ramazzotti Și-a început cariera la sfârșitul anilor ’80 ca aranjor și de-a lungul anilor a colaborat cu artiști italieni precum Mina, Irene Grandi, Renato Zero, Vasco Rossi, Gianluca Grignani, Mario Venuti, Stadio, Alex Baroni, Adriano Celentano, Ornella. Vanoni.
S-a mutat cu familia la Milano la vârsta de câteva luni, a debutat ca pianist jazz/rock și la scurt timp după mijlocul anilor optzeci a început să cânte ca session man, înregistrând pentru Roberto Vecchioni, Loredana Bertè, Riccardo Fogli, lucrează și ca inginer de sunet.
Începută în 1998 cu albumul Leggera, colaborarea cu Mina continuă cu albumul Mina Celentano din 1998 și Bula Bula (2005), unde Fragile este autorul și compozitorul pieselor Vai e vai e vai și Dove sei.
Din 2005 până în 2011 a fost clavipierul Gotthard, o trupă rock elvețiană; a lui este piesa Tears to Cry, de pe albumul din 2009 Need to Believe, scrisă împreună cu cântărețul Steve Lee.
Din 2002 este aranjatorul și producătorul pentru Stadio și după Occhi negli occhi a realizat înregistrările ulterioare ale grupului; în Parole nel vento (2007) este coautor al piesei Falling in love again.
În 2003 a început să colaboreze cu Irene Grandi ca producător și aranjor; împreună cu Vasco Rossi și Gaetano Curreri a realizat albumul Înainte de a pleca, apoi Indelebile 2005 și Irenegrandi.hits.
De la prima ediție Amici di Maria De Filippi, Fragile a urmat crearea single-urilor pentru băieți (Immobile de Alessandra Amoroso, Domani de Valerio Scanu, Vai de Luca Napolitano) și albumul Scialla din 2009. A produs toate albumele solo. de Luca Napolitano, Vai (disc de aur 2009) și L’infinito, tot din 2009, și Di me, lansat în octombrie 2010.
Din 2004 este producătorul lui Mario Lavezzi, pentru care a aranjat și produs albumele Passionalità în 2004 și A più voci în 2009.
În 2007 a fost chemat de Mara Maionchi să colaboreze ca antrenor vocal la categoria 16-24 ani, la prima ediție a formatului de televiziune X Factor. Urmărește realizarea diferitelor proiecte de înregistrare ale programului în sine, inclusiv producția artistică și realizarea aranjamentelor pentru compilația X Factor – Albumul de Crăciun din 2009.
În 2008 Fragile a colaborat cu Jacob Samuel, solistul trupei Poodles (formație suedeză de heavy metal formată în 2006) la redactarea pieselor pentru noul album, iar în 2015 a ocupat funcția de director artistic al Școlii de Muzică Pop, proiect care îi revine lui Paolo Meneguzzi.



Marco Sentieri
pe nume real Pasquale Mennillo, s-a născut la Napoli pe 11 iunie 1985.
La 16 ani s-a mutat la Roma unde a fondat prima sa trupă „Il Quarto Sense”, cvartet cu care va împărtăși emoția de a fi clasat în fruntea „tinereții rock din Sanremo”. După doi ani, părăsește „Il Quarto Sense” pentru a se aventura într-o carieră solo. În anii 2000 s-a alăturat unei agenții de performanță, care l-a inclus în colaborări artistice care l-au ajutat să-și dezvolte verva ca interpret.
Se mândrește cu deschideri de concerte în Clementino, Gemelli Diversi, Rocco Hunt, Moreno, Neri per Caso, Gianni Nazzaro, Tony Tammaro, Mario Trevi.
Marco revine de la victoriile a două festivaluri internaționale din România: „George Grigoriu” (mai 2016) și „Dan Spataru” (septembrie-octombrie 2016), între participarea la „X Factor România”, care vede sosirea lui Marco. la bootcamp-uri în cei 10 finaliști pe categorie.
În septembrie 2015, Marco, în căutare de noi stimuli, părăsește trupa cu care colaborează de aproximativ 10 ani, și se catapultează într-o nouă aventură. Un proiect solo cu piese inedite care il implica pe prietenul/colegul sau Paolo, care este si el entuziasmat de noua aventura. Astfel a luat naștere colaborarea cu „Pilla”, Nicola și Alessandro, care împreună cu Paolo vor forma „Due Quarti”, muzicienii lui Marco Sentieri. Colaborarea lor îi vede implicați în doi ani pentru aproximativ 200 de spectacole live în cluburi și piețe din centrul sudului.În 2016 participă, cu ineditul „The new generation”, la concursul național „Tour Music Fest” calificându-se pe locul șase, la un pas. departe de finale, printre mii de trupe.
În 2017 au accesat semifinalele naționale ale „Festival Show”. Ei nu ajung în finală, dar feedback-ul dintre public și trupele concurente este mai mult decât pozitiv. Tot în 2017, videoclipul „Noua generație” a fost printre cele cinci clipuri sociale finaliste ale competiției internaționale pentru scurtmetrajul „Lalele negre de mătase”.
În 2018 Marco s-a dedicat alături de trupa sa doar concertelor live, făcând turnee în toată Italia și atingând diverse scene europene, precum Germania, Elveția și România, bucurându-se de succes, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare.
La sfârșitul anului 2018 a compus imnul pentru echipa sa de fotbal Albanova, care va fi lansat apoi în ianuarie 2019. În vară noul single intitulat „Avvolgimi” și multe concerte live în toată Italia.
În 2020 participă la Sanremo Italian Song Festival prin casa de discuri Diva’s Music Production a Gabrielei Serban și Danilo Riccardi cu piesa Billy Blu și ocupă locul trei la categoria Sanremo Giovani


Giancarlo Ruta – regizor de scena
Roman, fiu de artă, a studiat canto și pianul cu părinții încă din copilărie (M° Franco Ruta și M° Rossana Corsi).. Multiinstrumentist, se dedică și studiului chitarei și percuției. Aranjator, producător și Director artistic de concerte și evenimente muzicale. Recent și-a lansat CD-ul „yo soy latino” în care au colaborat: Natalio Mangalavite , Luca Trolli , Lello Panico , Enrico Cresci , Javier Girotto , Mike Applebaum , Juan Carlos Albeno , Giuseppe Tortora , Kimen Farias , Daniela Loi , Lorenzo Cappelli , Pasquale Lancuba , L.Lorusso,J.C.Albelo,N.Ciricugno. A împărtășit concertele sale cu artiști importanți ai scenei jazz și latină precum Paolo Juric, Danilo Riccardi, Alfredo Bochicchio, Adamo De Santis, Max Filosi, Irina Arozarena, Kara Jonsthad, Stefano Zaccagnini, Claudia Mars, Ettore Gentile, Massimo Carrano, Clive Riche, Fabrizio Pigliucci. A condus corul parohiei SS. Elisabetta și Zaccaria ai Romei cu ocazia vizitei PAPA FRANCIS De curând a fost lansat un nou CD „SO BIG SO BAND”, produs și cântat de acesta în colaborare cu big band ul ORCHESTRA LAKE JAZZ.



Felix Goldbach – Romania
Profesor universitar dr. Felix-Constantin Goldbach, muzician, s-a născut în judeţul Botoşani, 3 aprilie 1977, la 10 ani a plecat la Iaşi, la Colegiul „Octav Băncilă” unde, în clasele V-VIII, a studiat clarinetul principal cu prof. a devenit primul clarinetist cu maestrul Costel Druţu.
În 1995 a fost admis la Universitatea „Transilvania” din Braşov, Facultatea de Muzică, specializarea Interpretare muzicală, unde a studiat clarinetul principal, având doi mentori: prof. Daniel Theodoru, clarinetistul principal al Orchestrei Naţionale Radio, şi prof. Iulian Rusu, clarinetistul principal al Filarmonicii din Braşov. În 2000 a absolvit clarinet și muzică de cameră.
În anul 2000 şi-a început cariera în învăţământ ca profesor principal de clarinet la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, până în 2008, iar în 2003-2008 a devenit şef de catedră.
Din 2001, Felix Constantin Goldbach a devenit lector la Universitatea „Valahia” din Târgovişte, Facultatea de Muzică, în 2006, devenind asistent titular la Catedra de Arte.. Din acest an este director al programului este lector universitar la Universitatea „Valahia”, Profesor asociat la Facultatea de Muzică din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov.
În 2005 s-a înscris la Școala Doctorală a Universității Naționale de Muzică din București, în 2010 a intrat la Școala Doctorală de la Facultatea de Studii Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște, specializarea Management. În 2012, Departamentul de Management al Cadrul Universității de Arte din Viena, cu prof. univ. dr. Franz Hofer. În anul 2014, un concert susţinut cu muzicieni ca :Gheorghe Zamfir, Fiorangelo Orsini, Marin Cazacu, Dan Avramovici, Verona Maier, Sabin Păuţa, Iulian Rusu, Nicolae Brânduş.
A creat prima stagiune simfonică din Târgovişte, înfiinţând Orchestra de Cameră „Camerata Valahia”. În 2007 s-a născut unul dintre fondatorii Filarmonicii „Muntenia” Târgovişte.
A fost invitat la: Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu” (Tulcea), Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Orpheus” (Târgu Jiu), Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia” (Iași), Festivalul Național „Dinu Lipatti” (Piteşti), Festivalul Cântecului Popular Românesc „Maria Lătăreţu”
În anul 2015 începe în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti funcţia de inspector şcolar pentru minorităţi, din 2017 devine inspector şcolar pentru învăţământul particular şi alternative educaţionale, where this in present dar si profesor de clarinet la Colegiul Naţional „Colegiul GeorgeEnescu”



Daniela Ciampitti
Câștigătoarea emisiunii de talente Canale5 The Winner este găzduit de Gerry Scotti.
Nominalizat oficial de Akademia Music Award din Los Angeles „Outstanding Legacy Awards”.
Certificat în performanță vocală populară, gradul 8 la Rock School London – RSL
A absolvit London College of Music in Popular Music Theory.
A absolvit Universitatea de Vest din Londra în Predarea Muzicii Vocale Populare – LLCM NIVEL 6
A absolvit Universitatea de Vest din Londra în Performanță FLCM MASTER NIVEL 7
Master în Metoda propioceptivă elastică pentru tratamentul problemelor vocale la Universidad Internacional Menèndez Pelayo.
Antrenor vocal și compozitor profesionist certificat.



Rossana Rita Tedeschi – Italia/ Romania
Rossana Rita Tedeschi, soprană de coloratură, și-a început studiile muzicale la “Accademia Delle Arti“ din Castrovillari (ITALIA) sub îndrumarea profesorului Leonardo Saraceni, continuând cinci ani mai târziu cu studiile de canto clasic, sub îndrumarea profesoarei Hyo Soon Lee (KOREA).
In 2014 este admisă la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, la clasa Prof. Mariana Sarba și Mariete Grebenisan și susține concerte pe scene importante, precum Filarmonica Banatul, Opera Națională din Timișoara, Muzeul de Artă din Timișoara sau Teatrul German de Stat.
In prezent este masterandă la Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa Prof. Claudia Codreanu.
În anii de perfecționare, Rossana Tedeschi câștigă mai multe premii naționale și internaționale, printre care amintim “Premio Internazionale città di Castrovillari- Pollino” (ITALIA), Concurs Young Artist – Timișoara (ROMANIA) și Music in the World Internațional Prize ținut la Roma, unde obține marele premiu.
A concertat in Italia, România, Serbia, Bulgaria și Germania.
Rossana îmbină activitatea artistică cu cea pedagogică, contribuind cu pasiune și implicare la formarea și cizelarea a zeci de copii. În prezent colaborează atât cu instituția “Scuola Italiana Internazionale di Bucarest”, cât și cu “Școala Drumul Artelor”.


Andreea Andrei (Andreea Tudor)
s-a născut în București, la data de 21 ianuarie1959.
Este absolventă a Universității București, Facultatea de Limbi si Literaturi Străine, în anul 1980
Este membră a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România ( UCMR )
Scrie texte de muzică usoară încă din liceu, debutând la vârsta de 17 ani, alături de tatăl său,compozitorul George Grigoriu,
pe scena Festivalului „Mamaia”, obținând Premiul I la sectiunea „creatie”.
Sute și sute de texte îi poartă semnătura.A colaborat cu mulți dintre cei mai importanți compozitori si interpreți români.
Cea mai lungă colaborare a avut-o cu Ionel Tudor si Dan Iagnov.A contribuit la lansarea multor slagăre ale muzicii ușoare romănești,
ale caror texte poartă semnatura Andreea Andrei:
– „Te astept să vii”( „Fotoliul”)(Ionel Tudor-Mirabela Dauer)
– „Noapte albastră” (Ionel Tudor – Gabriel Cotabiță)
-„Stele perechi” (Ionel Tudor – Marina Florea)
-„Ultimul tramvai” (Ionel Tudor-Angela Similea)
-„Domnișoară, nu pleca” (I.Tudor – Gabriel Cotabiță)
-„Uneori”-(I.Tudor – Gabriel Cotabiță)
-„Poate că da, poate că nu”(I.Tudor- Gabriel Cotabiță)
-„Prizonier” (Bogdan Cristinoiu- Gabriel Cotabiță)
-„Un actor grăbit” (B.Cristinoiu-Laura Stoica)
-„Când vine seara” (Dan Iagnov-Sanda Ladosi)
-„Vino, vino” (I.Tudor-Monica Anghel)
-„Șansa e de partea mea”(I.Tudor-Luminita Anghel)
-„Un ceas sau două sau trei”(I.Tudor-Monica Anghel)
-„Cât de frumoasă esti”(Andrei Tudor-Mihai Traistariu)
-„Pe o margine de lume”(Andrei Tudor-Nico si Vlad Mirita)
-„Te vreau lângă mine”( Marcel Pavel)
-„Azi vii, mâine pleci” (Keo)
-„Nu te mai am” (Andrei Tudor – Marcel Pavel)
-„Magazinul de vise” (Dan Iagnov-Stefan Iordache)
– „Iarna spune povești” (Andrei Tudor)
-„Vis de iarnă” (Andrei Tudor – Andra)
– „Din ceruri ninge alb” (Andrei Tudor – Andra)
și multe altele.
A colaborat mult cu regretatul actor Ștefan Iordache scriind versurile melodiilor interpretate de actor, atât singur cât și în duetele cu Sanda Ladoși.
De asemenea a avut o frumoasă colaborare cu actorul Florin Piersic, lansând împreuna CD-ul „Hoinărind printre amintiri”.
De-a lungul anilor, a obținut zeci si zeci de premii la festivalurile și concursurile de gen din țară.
În ultimii ani a fost deseori solicitată ca membru de juriu la concursuri de creație sau de interpretare din țara.
De menționat și numeroasele apariții discografice, multe CD-uri purtand titlul preluat din textele semnate Andreea Andrei,
pe altele semnand majoritatea textelor, dar si apariții pe diferite compilații, colecții de slagăre, antologii, discuri de colecție sau CD-uri ale diverșilor soliști.



IONEL TUDOR – Romania
-nascut la data de 22 oct. 1955, in Bucuresti
-absolvent (in anul 1980 )al Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, la clasa de pian.
-dirijor al Big Band-ului Radio ( al S.R.R.) din anul 1994
– Compozitor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania ( UCMR)
– membru al biroului de conducere a sectiei de muzica pop si jazz a UCMR.
– membru in consiliul UCMR
– membru al Consiliului Director al Asociatiei Dreptului de Autor din Romania ( UCMR-ADA).
– membru al Comisiei Profesionale a UCMR-ADA
– Ca profesor, a pregatit si lansat numerosi solisti ce au ajuns nume de notorietate, printre care Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Adrian Enache, Nicola,Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir,Manuela Fedorca, MadalinaManole, Marina Florea, Alexandra Ungureanu, Dana Dorian, Micky(de la „Capital”) si altii.
– membru de juriu si presedinte de juriu la numeroase concursuri si festivaluri nationale de muzica pop si jazz.
– a compus muzica pentru 5 filme artistice de lung metraj, 5 musicaluri si a reorchestrat musicalul”Buna seara, domnule Wild” de H.Malineanu
– a sustinut nenumarate recitaluri si gale si a dirijat pe scenele prestigioase ale Festivalului International „Bucuresti”,Festivalul International „Cerbul de Aur”-Brasov,Festivalul”Mamaia”,Festivalul”G. Enescu”, Festivalul Artelor-Bucuresti, Festivalul International de Teatru (Sibiu), Festivalul International de Jazz (Bucuresti),Festivalul de Jazz de la Sibiu, Festivalul International RadiRo, Festivalul International „George Grigoriu”, Festivalul International de Jazz „Johnny Raducanu”, Galele Proms of Delight precum si multe alte festivaluri si gale de jazz, blues si pop-rock atat in tara cat si in strainatate.
In calitate de compozitor si orchestrator a obtinut aproximativ 60 de premii, dintre care:
-Trofeul „Slagare in devenire”-1981
-Premiul Publicului- „Slagare in devenire”-1982
-Premiul juriului- „Slagare in devenire” 1981
-Diploma pentru merite in activitatea cultural-artistica-decernata de Comitetul de Cultura- Bucuresti-1984
-Premiul Publicului-Festivalul National „Melodii ’81”
-Premiul de orchestratie-„Melodii ’82”
-Premiul Juriului – „Melodii ’82”
-Premiul Organizatorilor – „Melodii ’82”
-Premiul Publicului – Mamaia ’83
-Premiul III – Festivalul „Bucuresti ’84”
-Diploma pentru contributia adusa la reusita concursului-„Melodii ’83”
-Diploma pentru contributia adusa la reusita concursului- „Mamaia ’84”
-Premiul Ansamblului Tineretului- 1985
-Premiul Juriului- „Melodii ’85”
-Premiul de popularitate- „Melodii ’85”
-Premiul III- „Mamaia ’85”
-Premiul I – ”Mamaia ’86”-
-Diploma pentru contributia adusa la reusita concursului-„Mamaia ’86”
-Doua Premii ale Organizatorilor- „Melodii ’86”
-Diploma si Titlul de Laureat al festivalului- „Melodii ’87”
-Premiul I -„Mamaia ’88”
-Diploma si Titlul de Laureat – „Mamaia ’89”
-Premiul I si Trofeul – „Mamaia ’91 ”
-Premiul de creatie al UCMR- 1991
-Premiul I si Trofeul – „Mamaia ’93”
-Premiul III -„Mamaia ’95”
-Premiul III – „Mamaia ’96”
-Premiul II -sectiunea slagare- „Mamaia ’97”
-Premiul II-sectiunea creatie- „Mamaia ’97”
-Trofeul Festivalului „Cantecul de dragoste „- 1997
-Premiul de creatie al UCMR – 1997
-Premiul Special al Juriului- Festivalul „Cantecul de dragoste” -1998
-Premiul I – „Mamaia ’99”
-Premiul de creatie al UCMR – 2000
-Premiul Juriului- Festivalul „Cantecul de dragoste „-2002-
-Locul III si Diploma la Concursul TV „Un veac de dragoste -Melodia secolului”
-Premiul „Bravo-Bravissimo” pentru promovarea imaginii Romaniei in lume -2002
-Locul 8-9 – Eurovision 2002
-Premiul Special pentru cea mai buna reprezentare a Romaniei la Festivalul Eurovision, in cadrul Premiilor muzicale RadioRomania editia a III-a,
-Premiul „Traditie si Profesionalism in muzica”, decernat de revista
„ActualitateaMuzicala” pe anul 2003(22 aprilie 2004)
-Trofeul Festivalului International „Golden Star” – Buc. oct. 2004
– Premiul UCMR pentru Muzical – 2003
-Diploma Aniversara cu prilejul a 75 de ani de Radiofonie Romaneasca – 2003
-Premiul I -sectiunea creatie – Mamaia 2006
-Premiul presei – Mamaia 2006
-Trofeul – „Duminica in familie – 10 ani”-1998-2008
-Diploma de Onoare in semn de recunoastere si pretuire pentru contributia la promovarea cantecului romanesc– decernata de Ministerul Culturii si Cultelor – 2002
– Diploma in Honoris acordata de Primaria Municipiului Bucuresti ( sept.2009 )
-Premiul de excelenta – Mamaia – 2010
-Trofeul Primariei Capitalei pentru Excelenta in domeniul artelor – 2017
-Premiul UCMR pentru muzica instrumentala -pe anul 2019- decernat in martie, 2020 – pentru lucrarea „Evening Waltz”
-Diploma „Ambasador Emerit al Spiritualitatii Romanesti Contemporane”, Honorary Award of Excellence, decernata de Eco-Europa
– Romanian Official Premium Board – iunie, 2022
-Diploma cu „Titlul onorific Tezaur Contemporan, Simbol Inspirational-MoTivational al Comunitatii Cultural-Muzicale din Romania”
– Ambasador al Excelentei in Virtute Civica” – aprilie 2023
Ca dirijor si sef de orchestra a obtinut alte premii, printre care:
-Diploma pentru formatia orchestrala Ionel Tudor – „Mamaia ’84”
-Diploma dirijorului Ionel Tudor pentru merite in activitatea cultural-artistica – decernata de Comitetul de Cultura -Bucuresti
-Diploma formatiei Ionel Tudor – „Melodii ’85”
-Diploma formatiei Ionel Tudor – „Mamaia ’85”
-Diploma orchestrei Ionel Tudor – „Mamaia ’86”
-Diploma formatiei Ionel Tudor -„Melodii ’87”
-Diploma formatiei Ionel Tudor – „Mamaia ’87”
-Diploma formatiei orchestrale Ionel Tudor – „Mamaia ’88”
-Diploma formatiei instrumentale Ionel Tudor – „Mamaia ’98”
-Diploma si Premiul de Excelenta pentru Big Band-ul Radiodifuziunii Romane- dirijor Ionel Tudor- pentru intreaga activitate profesionala – „Mamaia 2001”
-Premiul I Pentru recitalul Big Band-ului Radio la concursul Caselor de productie muzicala din Romania- „Mamaia 1998”
-Trofeul Jazz 2002- la Gala Premiilor Radio-Bucuresti- pentru Big Band-ul Radio- 31 ian. 2003
– Premiul Criticii de Jazz pentru CD-ul „Big Band Blues”pe anul 2002
-Diploma de onoare – pentru Big Band-ul Radio- decernata de TVR cu ocazia festivalului international”Cerbul de Aur”
-Diploma Aniversara, domnului Ionel Tudor cu prilejul a 75 de ani de Radiofonie Romaneasca – 2003
– Trofeul TVR 50 si Diploma de excelenta pentru rolul avut in istoria Televiziunii Romane ( 2006 )
-Premiul pentru Jazz – decernat de revista Actualitatea Muzicala, pe anul 2007, dirijorului si pianistului Ionel Tudor
-Diploma Aniversara Radio Romania 80 – ( nov. 2008 )
-Trofeul “Duminica in familie” 1998-2008 (decernat la 15 martie 2009).
-Diploma in Honoris acordata de Primaria Municipiului Bucuresti ( sept.2009 )
-Premiul revistei Actualitatea Muzicala” pe anul 2016 pentru cea mai buna trupa de acompaniament
-Trofeul de Excelenta in domeniul artelor – acordat de Primaria Municipiului Bucuresti – 2018
-Diploma de Excelenta – acordata de Consiliul Judetean Braila


