Prezentatorii festivalului

ADELINA BORSAN

Adelina a inceput sa studieze muzica la varsta de 6 ani(sectia vioara),la 10ani fiind recrutata de catre maestrul Jean Lupu in Corul de copii „Symbol” (corul de copii al Patriarhiei Romane),astfel avand oportunitatea de a sustine si a participa ca si component al corului dar si ca solista a corului(la o parte din piese)la concerte,concursuri si festivaluri in tara,dar si peste hotare, in tari ca: Grecia, Franta,Ungaria, Rusia s.a. La 17 ani trece de la vioara la sectia canto pentru a-si sedimenta cunostintele acumulate.

Este membru fondator al trupei de cover „SevenEleven band” din anul 2011 si solista acesteia, cu care a participat la diferite evenimente private, corporate si festivaluri din toata tara.

In anul 2005 incepe colaborarea cu trupa de reggae „El Negro” ca backing vocals si participa la diferite concerte pe scenele mari din Bucuresti cat si din tara.Tot in 2005 intra in studio si inregistreaza cu cei de la El Negro albumul „Antipanica”.

In 2016 participa la Vocea Romaniei, facand parte din echipa lui Smiley apoi din echipa Loredanei ajungand pana in a 3-a etapa  (knockout-ul) a concursului.Actualmente colaboreaza cu diferiti muzicieni,trupe de coveruri dar si artisti consacrati precum Skizzo Skills  si El Negro.

Anul 2018 este anul in care Adelina revine in atentia publicului,de aceasta data cu o piesa proprie numita „Tu si Eu…Soarele si Luna „.Versurile si linia melodica ii apartin, inspiratia pentru piesa i-a venit din viata reala, a celor din jurul ei, de la un El,Soarele si o ea,Luna.Partea instrumentala si productia apartinand lui Dj.Catalin Cristian,Roland Kiss si Alexandru Borsan, iar videoclipul este realizat de Florin Rosu.

In prezent Adelina lucreaza impreuna cu Dj.Catalin Cristian la o piesa noua, o continuare asteptata a piesei „Tu si Eu…Soarele si Luna” numita „Cine oare?”.

Bucharest in Music International Festival website www.bucharestinmusic.ro Impreuna cu voi si Adelina Borsan ne vedem acolo! pupici,pupici,pupici! art director m° Rocco Palazzo,festival director Gabriela Serban ,producer DMP #DivasMusicProduction

Publicată de Gabriela Serban pe Joi, 22 februarie 2018
5-8 MAI 2022