Prezentatorii festivalului

ADELINA BORSAN

Adelina a inceput sa studieze muzica la varsta de 6 ani(sectia vioara),la 10ani fiind recrutata de catre maestrul Jean Lupu in Corul de copii „Symbol” (corul de copii al Patriarhiei Romane),astfel avand oportunitatea de a sustine si a participa ca si component al corului dar si ca solista a corului(la o parte din piese)la concerte,concursuri si festivaluri in tara,dar si peste hotare, in tari ca: Grecia, Franta,Ungaria, Rusia s.a. La 17 ani trece de la vioara la sectia canto pentru a-si sedimenta cunostintele acumulate.

Este membru fondator al trupei de cover „SevenEleven band” din anul 2011 si solista acesteia, cu care a participat la diferite evenimente private, corporate si festivaluri din toata tara.

In anul 2005 incepe colaborarea cu trupa de reggae „El Negro” ca backing vocals si participa la diferite concerte pe scenele mari din Bucuresti cat si din tara.Tot in 2005 intra in studio si inregistreaza cu cei de la El Negro albumul „Antipanica”.

In 2016 participa la Vocea Romaniei, facand parte din echipa lui Smiley apoi din echipa Loredanei ajungand pana in a 3-a etapa  (knockout-ul) a concursului.Actualmente colaboreaza cu diferiti muzicieni,trupe de coveruri dar si artisti consacrati precum Skizzo Skills  si El Negro.

Anul 2018 este anul in care Adelina revine in atentia publicului,de aceasta data cu o piesa proprie numita „Tu si Eu…Soarele si Luna „.Versurile si linia melodica ii apartin, inspiratia pentru piesa i-a venit din viata reala, a celor din jurul ei, de la un El,Soarele si o ea,Luna.Partea instrumentala si productia apartinand lui Dj.Catalin Cristian,Roland Kiss si Alexandru Borsan, iar videoclipul este realizat de Florin Rosu.

In prezent Adelina lucreaza impreuna cu Dj.Catalin Cristian la o piesa noua, o continuare asteptata a piesei „Tu si Eu…Soarele si Luna” numita „Cine oare?”.

Bucharest in Music International Festival website www.bucharestinmusic.ro Impreuna cu voi si Adelina Borsan ne vedem acolo! pupici,pupici,pupici! art director m° Rocco Palazzo,festival director Gabriela Serban ,producer DMP #DivasMusicProduction

Publicată de Gabriela Serban pe Joi, 22 februarie 2018

JULIAN BORGHESAN

Dirijor eclectic și autor de radio și televiziune, colaborează cu Rai de ani de zile, conducând în prezent programul DISCO SVEGLIA – difuzat în fiecare dimineață de la 5 la 6 la Radio1 – programul care, împreună cu colegul său Gianmaurizio Foderaro, a câștigat anul acesta Microfono aurul din categoria „Programe de dimineață”, ca cel mai ascultat difuzat în Italia în acea perioadă de timp.
Tocmai a terminat povestea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în programul RADIO1 IN CAMPO – ALL OLYMPICS MINUTE MINUTE, difuzat de la studiourile din Roma împreună cu jurnalistul Guido Ardone și fostul pentatlet italian Daniele Masala și toți corespondenții Radio1 Sport .
Pentru televiziune, cea mai recentă ediție a istoricului CANTAGIRO de Rai (Rai2) și programul STELLE DI NATALE (Rai2), un format din culise pentru Rai Gulp, care le spune tinerilor cum se naște un program de televiziune precum Festivalul și cum este construit din Sanremo sau un turneu muzical al unui mare artist și crearea și gestionarea coloanei test TI RICORDI?! pentru canalul de televiziune Rai Movie.
Borghesan este întotdeauna atent la conținut și este legat în special de lumea muzicii și a infotainment-ului.
A fost la conducerea mai multor evenimente naționale dedicate frumuseții (de exemplu semifinale MISS ITALIA și finale MISS ALBANIA IN ITALY), modă, sport (FAIR PLAY DAY de pe stadionul San Siro din Milano), cinema (GOLDEN GRAAL) la social (THIRTY ORE PENTRU VIAȚĂ cu Lorella Cuccarini).
Timp de două ediții a supravegheat direcția artistică și conduita Festivalului Internațional – ITALIANI ÎN LUME de la teatrul ambasadei italiene la Bruxelles, cu patronajul AFI și al Comunității Economice Europene.
Printre proiectele suplimentare de radio și televiziune, a fost expertul FOTO FACILE, un serial distribuit de Mondadori, unde a învățat utilizatorii tehnici fotografice și printre lucrurile create se află primul ghid dedicat spectacolelor de talente muzicale CUM SĂ FACEȚI UN TALENT SHOW publicat de Curci.
Pentru aniversarea a 50 de ani de la Rai, el a fost printre autorii jocului SUBSCRIBE TO WIN, un joc care urmărește istoria Rai Radiotelevisione Italiana, în colaborare cu Teche Rai. Jocul a fost apoi luat în aer liber în principalele evenimente naționale precum Salonul Auto, Târgul de carte și Smau.

2-5 SEPTEMBRIE 2021